Skip to content
changemakerutbildning_23

Bli en Changemaker!

Making Change

Vill du göra det roligare och lättare att lyckas med förändring?
Missa då inte vår Changemaker-utbildning.

Vår öppna utbildning är utformad för chefer, ledare, konsulter och alla andra* som tar ansvar för- och driver förändringsprojekt.

Utbildningen fokuserar på hur förändringen ska genomföras i praktiken samt ger dig konkreta verktyg för att nå dit. Vi tar steget från förändringens Vad till förändringens Hur.

Man kan kalla det för en träning i handfasta strategier!

Omfattning
Totalt innefattar utbildningen tre dagar, plus en boostersession för erfarenhetsutbyte och fördjupning. Som diplomerad Changemaker får du tillgång till Making Changes fulla verktygslåda som består av 50+ skarpa verktyg och rätt att använda Changemeter® som hjälper dig att ta pulsen på förändringsarbetet och fatta kloka beslut.

Du får lära dig:
• Om människan i förändring och förändringsledningens grunder
• Hur du konstruktivt kan bemöta motstånd och skapa förutsättningar för MEDskapande
• Att arbeta enligt en strukturerad förändringsledningsmetodik
• Identifiera och navigera förbi klassiska fallgropar
• Femfaktormodellen för framgångsrik förändring
• Changemeter® för pulstagning och val av smarta åtgärder

Förändringens tid är nu
• Förmågan att leda förändring har skattats som den viktigaste ledarkompetensen framöver. Arbetslivet, tekniken och samhället i stort fortsätter utvecklas i allt snabbare takt och ställer ständigt nya krav på både företag och ledare för att klara morgondagens utmaningar.
• Genom Changemaker utbildningen ökar dina chanser att lyckas med verksamhetskritiska förändringar, samt att genomföra dessa på ett snabbare, enklare och mer strukturerat sätt. Ett mer effektivt förändringsarbete är både en konkurrensfördel och ett sätt att skaffa nya affärsmöjligheter.

Varför kan vi göra skillnad?
• Vårt koncept flyttar fokus från vad som ska göras, till hur du faktiskt gör det! Vi tror på och tillämpar en träningsbaserad metodik där vi erbjuder en mix av evidensbaserad kunskap, egna erfarenheter och praktisk tillämpning. I samband med våra utbildningar kommer du också att få dela med dig av egna erfarenheter, kunna dra nytta av andras kunskap, ta del av spännande diskussioner och få genomföra många praktiska övningar.

När ses vi?
8-9/2 2023 (internat i närheten av Stockholm). 21/3 kl 09.30-17.00 (Stockholm) + digital uppföljningsträff.

Pris:
• 25.500 kr exkl. moms plus avgift för internat. Kursavgiften inkluderar 12 månader licens för MakingChange konceptet** (ord. 3.500 kr + moms/år)
• Early bird! Boka innan 1/10 och få 10% rabatt.
• Anmäl dig via utbildning@makingchange.se

*Vi vet att väldigt många arbetar med förändringar, utan att vara chef eller ledare. Exempelvis förändringsledare, projektledare, HR-strateger, utvecklingsansvariga och olika typer av internkonsulter. Självklart är vår utbildning även lämpad för er!

**Tillgång till Changemeter®, mer än 50 verktyg för nedladdning, Powerpointmaterial, inspirationsfilmer, skattningsverktyg, samt 1 nätverksträff per termin.

Changemaker utbildning

Ladda ner pdf till utbildningen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *