Skip to content
changemakerutbildning_23

Bli en Changemaker

Making Change

Vill du göra det roligare och lättare att lyckas med förändring?
Missa då inte vår Changemaker-utbildning.

Vår öppna utbildning är utformad för chefer, ledare, konsulter och alla andra* som tar ansvar för- och driver förändringsprojekt.

Utbildningen fokuserar på hur förändringen ska genomföras i praktiken samt ger dig konkreta verktyg för att nå dit. Vi tar steget från förändringens Vad till förändringens Hur.

Man kan kalla det för en träning i handfasta strategier!

Omfattning
Totalt innefattar utbildningen tre dagar för erfarenhetsutbyte och fördjupning. Som diplomerad Changemaker får du tillgång till Making Changes fulla verktygslåda som består av 50+ skarpa verktyg och rätt att använda Changemeter® som hjälper dig att ta pulsen på förändringsarbetet och fatta kloka beslut.

Du får lära dig:
• Om människan i förändring och förändringsledningens grunder
• Hur du konstruktivt kan bemöta motstånd och skapa förutsättningar för MEDskapande
• Att arbeta enligt en strukturerad förändringsledningsmetodik
• Identifiera och navigera förbi klassiska fallgropar
• Femfaktormodellen för framgångsrik förändring
• Changemeter® för pulstagning och val av smarta åtgärder

Förändringens tid är nu
• Förmågan att leda förändring har skattats som den viktigaste ledarkompetensen framöver. Arbetslivet, tekniken och samhället i stort fortsätter utvecklas i allt snabbare takt och ställer ständigt nya krav på både företag och ledare för att klara morgondagens utmaningar.
• Genom Changemaker utbildningen ökar dina chanser att lyckas med verksamhetskritiska förändringar, samt att genomföra dessa på ett snabbare, enklare och mer strukturerat sätt. Ett mer effektivt förändringsarbete är både en konkurrensfördel och ett sätt att skaffa nya affärsmöjligheter.

Varför kan vi göra skillnad?
• Vårt koncept flyttar fokus från vad som ska göras, till hur du faktiskt gör det! Vi tror på och tillämpar en träningsbaserad metodik där vi erbjuder en mix av evidensbaserad kunskap, egna erfarenheter och praktisk tillämpning. I samband med våra utbildningar kommer du också att få dela med dig av egna erfarenheter, kunna dra nytta av andras kunskap, ta del av spännande diskussioner och få genomföra många praktiska övningar.

• Vi vet att väldigt många arbetar med förändringar, utan att vara chef eller ledare. Exempelvis förändringsledare, projektledare, HR-strateger, utvecklingsansvariga och olika typer av internkonsulter. Självklart är vår utbildning även lämpad för er!

• Du får även tillgång till Changemeter®, mer än 50 verktyg för nedladdning, Powerpointmaterial, inspirationsfilmer, skattningsverktyg, samt 1 nätverksträff per termin.

Ladda ner pdf till utbildningen här!

3 Kommentarer

 1. Mikal Björkström
  16 februari, 2024 @ 13:54

  Kul Cecila! Klart du ska göra det. Hoppas du hakar på i augusti!

  Svara

 2. Anna Zetterberg
  14 februari, 2024 @ 21:15

  Förändringsledning #1 viktigaste kompetensen för chefer och ledare 2024!

  MakingChange håller HÖG NIVÅ! Mikal och Ola har lyckats ta fram en metod som gör det möjligt att ta sig an ett komplext fenomen på ett praktiskt och effektivt sätt.

  Tack för bästa utbildningen jag gått i vuxen ålder!

  Anna Zetterberg.
  Organisationskonsult, Feelgood

  Svara

 3. Cecilia Niva
  7 februari, 2024 @ 21:18

  Låter mycket intressant! Ska ”intervjua” min syster som precis fått diplomet 😊

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *